In mod special se cuvine o apreciere speciala domnului ZOLTAN MAROSSY, subprefect al judetului TIMIS, domnului CONSTANTIN OSTAFICIUC, Presedintele Consiliului Judetean Timis si domnului FANICA MACIOVAN, Director General Adjunct al ANCPI, care au inteles valoarea initiativei Centrului “PIFCA” Timisoara si s-au implicat efectiv in promovarea acestui proiect. Acum nu ne ramane decat sa demonstram ca putem contribui impreuna, indiferent de pozitia sociala, politica sau civila, la formarea  unor oameni profesionisti care sa promoveze reformele necesare integrarii cat mai rapide a Romaniei in Uniunea Europeana si in domeniul Cadastrului.

Fie ca Bunul DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE ROMANIA!

Presedinte Centru “PIFCA”,

Mihai RACOVICEAN

Centrul „PIFCA” Timisoara a lansat proiectul:

„Cadastrul  in economia de piata, cu aplicabilitate

in domeniu administratiei publice locale”

pe care l-a prezentat Vicepresedintelui Parlamentului Europei, acesta fiind apreciat ca o componenta importanta in reforma din domeniul cadastrului, in vederea integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

Centrul „PIFCA” in colaborare cu Universitatea POLITEHNICA Timisoara  - Departamentul de Educatie Permenenta a facut primii pasi inca de acum doi ani in aceasta directie, organizand cursul post  universitar de specializare in:

„GEODEZIE SI CADASTRU”

Precizam ca demaram inscrierea la cea de a treia serie de pregatire, detaliile si forma de finalizare a cursului pot fi obtinute de pe pagina noastra de internet.

Cursul se va derula in baza contractului nr. 25D/ 22 octombrie 2003 si a actului aditional nr.271/200/22iulie 2005,  incheiat intre UPT-DEP si Centrul „PIFCA” Timisoara, diploma de absolvire a cursului va fi emisa sub egida Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, de catre Universitatea „POLITEHNICA” Timisoara prin Departamentul de Educatie Permanenta .

Valoarea cursului  este 700 euro, platibila esalonat dupa cum urmeaza:

1.      250 euro la inscriere aferenta semestru I;

2.      250 euro  – inscriere aferenta semestru II;

3.      200 euro -  inscriere aferenta semestru III.

calculata in lei  in functie de cursul BNR.

Contractele vor  fi incheiate intre Centrul PIFCA Timisoara si cursant, plata putand fi facuta si de catre firma la care lucreaza persoana interesata.

Pot participa absolventi ai facultatilor cu profil tehnic, de scurta sau lunga durata.

Persoanele interesate, pentru incheierea formalitatilor  si obtinere de  detalii ne pot contacta la adresa din antet.

Demararea cursului se va face incepand cu data 1 martie 2006.

PRESEDINTE
Mihai RACOVICEAN