Membrii AEF

Dobândirea calității de MEMBRU „AEF” ROMÂNIA, se face conform prevederilor statutare, respectând condițiile cerute în acest sens și se  se face prin solicitare,  transmițându-se cererea de înscriere prin email mihai.racovicean@otniel.ro sau la numărul de fax 0256.221.050, la sediul Asociației din Timișoara, str. Ion Sârbu nr. 18, cam.2.

Cererea de solicitare pentru însciere în AEF va conține cel puțin următoarele date:

Pentru persoane fizice:
-Numele si prenumele
-Domiciliu;
-CNP;
-CI/BI;
-e-mail;
-telefon;
-pregătirea;
-declarație pe propria răspundere ca nu are interzise drepturile civile și politice;

-fotografie tip legirimație transmiă în format digital pe email.

Pentru persoane juridice
- Copie după CUI şi orice document prin care în obiectul de activitate al firmei sunt cuprinse activităţi din domeniul opografiei , cadastrului și geodeziei sau activităților onexe, adresă din partea conducătorului unităţi precum exită un asociat sau angajat cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată membru AEF, adresă ce va fi reînoită anual cu ocazia achitării cotizaţiei în valoare de 500 ron.
Notă:
Procedura de înscriere în asociație este următoarea:
1. Cererea cu datele solicitate, însoțită de copii dupa actele care atesta calitatea profesională,se pot transmite prin email mihai.racovicean@otniel.ro sau fax la numărul 0256.221.050;
2.Taxa de înscriere se virează în contul indicat;
3. Actele originalele:cererea, copii dupa CI/BI, copii legalizate după diplomele de absolvire a pregătirii profesionale, declarația pe propria răspundere și copie după ordinul de plată sau foaia de vărsământ de la bancă (privind achitarea taxele)etc.,  vor fi transmise la sediul asociației prin poștă cu confirmare de primire.
4.1. După primirea documentelor, solicitantul, care îndeplinește toate cerințele va primi legitimația anuală prin care face dovada calității de  membru al asociației.
4.2. Persoanele care fac dovada pregătirii profesionale în domeniul topografiei, cadastrului, geodeziei sau evaluarilor imobiliare, pot să se înscrie în AEF, în condițiile arătate mai sus, cu precizarea următoare: pe baza  cursurilor parcurse prealabil (dovedite prin documente care sa ateste calificarea), în domeniul evalurărilor imobiliare,  au obligatia să-și completeze studiile prin parcurgerea modulelor specifice calității de evaluator funciar. Diferența de pregătire, respectiv modulele de parcurs se stabilește de catre comisia de evaluare PIFCA-AEF, care se  comunică fiecarui solicitant (Acest tip de pregătire este destinat numai pentru cei care au dobândit prealabil calitatea de membru debutant AEF)

5. Persoanle juridice.  Odată obținută calitatea de membru al asociației de către o persoană fizică, în cazul în care este angajat/asociat, la o firmă, firma respectivă, pe perioada cât membrul AEF este angajat pe perioada nederminată sau asociat, poate fi membru asociat al AEF.
Precizare:In cazul în care exista nelămuriri cu privire la cele menționate mai sus,vă rugăm sa ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Adresa asociației:
Timisoara, 300771 – str. Ion Sarbu nr.18, cam. 2.
Taxa de înscriere persoane fizice: 500 lei(ron)
Taxa de înscriere persoane juridice: 1000(ron)

Cotizația anuală pentru persoane fizice este de 100 ron + 10 lei costul legitimației anuale.
Cotizația anuală pentru persoane juridice este de 500 ron + 20 lei certificatul anual de membru asociat „AEF” România

Sumele  se vireaza în contul Asociației:
„AEF” ROMÂNIA
IBAN: RO53RZBR0000060008568128
Banca:Raiffeisen BANK Timișoara
Perioada de achitare a cotizaţiei anuale va fi 1-31 decembrie, a fiecărui an, pe baza cotizaţiei eliberându-se legitimaţia anuală.

This entry was posted in Membri AEF. Bookmark the permalink.